Україну можуть обстріляти ракетами перед можливим вторгненням Білорусі, - Жданов

Україну можуть обстріляти ракетами прямо перед можливим вторгненням з боку Білорусі. В такому випадку можна очікувати масованого ракетно-авіаційного удару. Про це заявив військовий експерт Олег Жданов, повідомляє НВ, передають Патріоти України.

До обстрілу України може також підключиться артилерія. Однак, за інформацією Жданова, нашим військовим є з чим "зустрічати" ворогів.

"Обов'язково наземному вторгненню передує масований ракетно-авіаційний удар. Потім, по можливості, якщо є досяжність дальності, вступає артилерія, а потім тільки висуваються війська. Але війська вже йтимуть під прикриттям авіації і ракетних військ. У нас є чим "зустрічати" і ракетні війська, і авіацію", – сказав Олег Жданов.

Експерт також додав, що українська ППО буде боротися з летять з боку Білорусі ракетами. Нагадаємо, Олег Жданов вважає, що армія Білорусі може відмовитися йти в наступ на Україну. У разі масових бунтів в країні військові можуть перейти на бік народу. Жданов очікує, що це може стати кінцем політичної кар'єри Лукашенка.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...