"Україну ми перемогли в перші два-три дні": Пропагандистка Симоньян похвалилася "успіхами" РФ, але поскаржилася на НАТО (відео)

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян вчергове довела, що живе у своєму ілюзорному паралельному всесвіті. Через більш ніж рік війни, яку розв'язала в Україні держава-агресор, вона заявила, що Росія захопила Київщину і перемогла нашу державу ще на другий-третій день, передають Патріоти України.

Про це кремлівська пропагандистка говорила в ефірі свого шоу на росТБ. Далі, як здається Симоньян, почалася війна Росії проти НАТО на території України.

"Київ як такий ми перемогли в перший тиждень! Ми його, нагадаю... У Гостомелі вже були, скрізь були! Взяли фактично! Так?" – марила пропагандистка, вочевидь, забувши про десятки ліквідованих у тому самому Гостомелі російських десантників.

"Давайте розбиратися, проти кого ми воюємо. Ми не воюємо проти України, ми перемогли Україну у перші два-три дні. Потім почалася війна з НАТО", – продовжувала Симоньян.

Варто зауважити, що вона вже не вперше намагається запевнити росіян в "успіхах" окупаційної армії. Фразу про те, що РФ перемогла Україну на другий-третій день повномасштабної війни, вона вже видавала у грудні 2022 року.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: