Україну не примусять до невигідного миру: Подоляк назвав головний козир Зеленського

Чинне керівництво України, зокрема президент Володимир Зеленський, ніколи не погодиться на мирні переговори з Росією на невигідних для нас умовах. Про це заявив радник глави офісу президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України.

Він зазначив, що в минулому Україна часто йшла на поступки партнерам на шкоду своїм національним інтересам. Однак чинне керівництво країни на це не погодиться.

"Зараз, мені здається, Україна виглядає зовсім інакше, українське суспільство виглядає зовсім інакше і викликає захоплення у всьому світі. У світі розуміють, що суспільство такого типу, настільки мобілізоване і настільки готове вмирати за свої цінності, гідне усілякої поваги і підтримки", – вважає Подоляк.

Радник глави ОП також зазначив, що особисто президент Зеленський має природний талант викликати прихильність до себе людей, зокрема лідерів інших країн, що виявилося вкрай важливо для України в поточній ситуації.

"Довірчі відносини на рівні лідерів держав – це і є запорука того, що ми маємо вже побудовану систему протиракетної оборони і постійно наростаючі поставки зброї, і те, що ми вже переходимо до обговорення поставки F-16", – заявив він.

Подоляк впевнений, що за минулі місяці вся глобальна політика кардинально змінилася. За його словами, у світі вважають Україну "абсолютно важливою країною, яка має право робити те, що робить, і потрібно це право захищати".

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...