"Украина хорошая, но бандеровцы все портят": Поклонська "пояснила" росіянам, хто "зіпсував" українців

На думку одіозного політика, в Україні живуть хороші люди та не дуже.

Наталія Поклонська. Фото: скріншот з відео.

Депутат Держдуми РФ від партії «Єдина Росія» і екс-прокурор Криму Наталія Поклонська вважає, що жителі України діляться на «хороших» і «ушлепков». Про це вона заявила в ефірі програми «Вести.Крим» на телеканалі «Росія 1», передають Патріоти України.
На думку Поклонської, в Україні живуть різні люди. Є нормальні, добрі, яких «зараз задавили» і «радикали-бандерівці», яких не добили діди.

«Четко нужно разграничивать: есть нормальная Украина, адекватная, добрая. Ее сейчас задавили. То есть, фактически, превращают обычных людей в каких-то монстров. Вот есть, как их называют, и „укры“, и „бандеровцы“ — радикалы. Вот эти бандеровцы-радикалы — это такие „ушлепки бандеровские“, которые выжили в свое время, не добили их наши деды, к сожалению. И вот сегодня они подняли голову. Но это не вся. Нельзя настраивать себя. что Украина — это отстой. Украина — хорошая, но вот те „ушлепки“, которые до сих пор там есть — они все портят», - заявила одіозний політик.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...