"Украина не в состоянии вести современную войну. Армия хуже в 10 раз, чем в 1990-е... Все установки могут быть расстреляны без захода в Украину", - Зюганав закликав 23 квітня визнати "ЛДНР"

Керівництво Росії має офіційно заявити про те, що захищатиме своїх співвітчизників на Донбасі усіма засобами, включаючи військові, сказав лідер КПРФ Геннадій Зюганов в інтерв'ю Telegram-каналу «Радіоточка НСН» , зазначають Патріоти України.

«Я бы давно на месте Верховного главнокомандующего официально заявил, что мы будем защищать свой мир, свою Родину, свой язык. Признать Донецкую и Луганскую республику – это воля наших соотечественников. Надо официально заявить, что мы их признаем и будем их защищать, включая и военные средства», - підкреслив Зюганов.

Так лідер другою за чисельныстю фракцыъ Держдуми РФ прокоментував припущення депутата Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Бориса Вишневського, що на екстреному засідання Ради Федерації 23 квітня може бути санкціоноване введення російських військ до Донбасу.

У той же час він назвав божевільними тих, хто збирається розгорнути війну на Донбасі.

«Это сумасшедшие люди. Украина не в состоянии вести современную войну, ей нечем ее вести. Армия на Украине сейчас хуже в 10 раз, чем в 1990-е годы. Все их установки могут быть расстреляны без захода на территорию Украины. Те, кто собираются отдавать такие приказы, не просто преступники, они убийцы самые настоящие», - сказав Зюганов.

При цьому на його думку, Росія показала, в тому числі і в Сирії, що може вести сучасну війну.

Екстрене засідання Ради Федерації призначено на 23 квітня. Воно пройде всього через два дні після послання президента Росії Володимира Путіна Федеральним зборам.

Як уточнив депутат Законодавчих зборів Санкт-Петербурга Борис Вишневський, у Радфеда тільки три оперативних повноваження: це затвердження указу президента про введення воєнного стану, затвердження указу про введення надзвичайного стану і вирішення питання про використання російських військ за межами Росії. Перше, на його думку, малоймовірно. Тому мова, швидше за все, йде про останніх два пункти. Найнебезпечніше, за його словами, якщо буде дозволено використання російських військ на території інших країн.

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...