"Украина не испугалась": У "ЛДНР" розчаровані результатами режиму "підвищеної готовності"

Україна не тільки не злякалася погроз, але і пригрозила вийти з Мінських переговорів.

Бойовики "ЛДНР" і російські найманці підвели перші підсумки режиму "підвищеної готовності" так званих "республік", з моменту оголошення якого пройшло вже більше тижня. Так звані "ветерани Новоросії" на своїй сторінці в російській соціальній мережі "ВКонтакте" прямо пишуть, що Україна не злякалася бойовиків і ніяк не змінила своєї поведінки щодо них на Донбасі, повідомляють Патріоти України.

Репост повідомлення також зробив один з перших ватажків "ДНР" Ігор Гіркін. Згідно із заявою російських найманців, Україна не тільки не злякалася погроз, але і пригрозила вийти з Мінських переговорів. У такий спосіб "ветерани Новоросії" констатують, що план "ЛДНР" повністю провалився. "Обстріли не припинилися. ОБС нікуди не посунулася. Одна зі сторін шумно "пихнула" в сторону противника, противник не злякався", - відповіли на повідомлення.

Відстеживши байдужу реакцію з боку України на погрози про боєготовність, керівники "ЛДНР" зробили заяву про те, що знімуть режим боєготовності, коли Київ підпише нове перемир'я. В "ДНР" заявили, що якщо "Київ вийде з Мінського процесу, вся вина за це ляже на українське керівництво". Однак нові погрози окупантів залишилися без уваги і коментарів від української влади і представників преси.

Третій номер в ієрархії Міноборони РФ: ФСБ допитала ще одного заступника Шойгу, - британська розвідка

середа, 1 травень 2024, 13:54

ФСБ допитала першого заступника міністра оборони Росії Руслана Цалікова у справі про корупцію в міністерстві - це фактично "третій номер" в ієрархії Міноборони РФ після Шойгу. Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у мережі X (Twitter)...

Окупанти обстріляли КАБами селищі на Харківщині: Загинули батько з донькою, є поранені, в тому числі дитина (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:32

У центрі Золочева під час удару керованими авіабомбами загинули батько і донька. Чоловікові було 62 роки, його доньці — 38. Це місцеві жителі, у момент удару вони сиділи в автівці, повідомляють Патріоти України. Також були поранені шестеро людей, зокре...