Укушені скрепами назавжди залишаються мордорянами: Письменник Вершинін, який перебрався в Іспанію, шкодує, що РФ не бомбить Ростов заради вторгнення в Україну (відео)

Літератор Лев Вершинін мріє про те, щоб Росія організувала на власній території криваву провокацію і використала її як привід атакувати Україну. Про це Вершинін заявив в ефірі Youtube-каналу "Рой ТВ", спілкуючись з терористом Ігорем Гіркіним. Фрагмент ефіру опублікував представник окремих районів Донецької області в українській делегації в ТКГ Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Будь-які заходи, які зараз зробить Російська Федерація, якщо її керівництво на це здатне, будуть оцінені на Заході вкрай погано. Будуть кричати про Гляйвіц, про Майніли, будуть кричати про провокацію. Але в разі, якщо раптом вдасться, вийде, щоб ця ситуація виглядала як жорстока невиправдана агресія України - ну, не знаю. Бомбардування Ростова, умовно кажучи, там. Ну, не знаю. Прорив десанту через цей самий, як його, через Сиваш. Тоді треба просто не зупинятися. Виходячи з того, що Європа не хоче горіти", - заявив Вершинін.

Письменник-фантаст є уродженцем Одеси, в 1994 році балотувався до Верховної Ради, в 1994-1998 рр. був депутатом Одеської міськради. З 2000 року жив в Ізраїлі, з 2007 року - в Іспанії. Є прихильником "русского мира", активно підтримує військову агресію Росії проти України.

Ті, що нібито хочуть "захищати Україну": Франція запросить росіян на річницю висадження союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 20:03

Влада Франції запросить представників країни-агресора Росії на церемонію 80-річчя висадження союзників антифашистської коаліції в Нормандії під час Другої світової війни. Про це 16 квітня з посиланням на джерела повідомила радіостанція Europe 1, переда...

"Крипта - ох**нна тєма": Справу "слуги народу", який намагався підкупити Мустафу Найєма, направили до суду

вівторок, 16 квітень 2024, 19:40

Справу народного депутата від Слуги народу Андрія Одарченка, якого викрили на спробі підкупу голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафи Найєма, скерували до суду. Про це повідомив Центр протидії корупції у вівтор...