Улюбленець українців Джонсон показав відео свого польоту на винищувачі та порівняв його зі своїм прем'єрством

Очільник британського уряду Борис Джонсон зняв відео у кабіні винищувача та порівняв свою відставку з посади лідера Консервативної партії з польотом літака Typhoon, передають Патріоти України.

Як повідомляє Sky News, відео було знято на мобільний телефон під час навчань у Фарнборо Військово-повітряних сил (ВПС) Британії щодо дозаправки у польоті.

На кадрах видно, що неподалік винищувача, в якому летить Джонсон, у повітрі заправляється ще один літак.

Як зазначає Sky News, після польоту Джонсон поділився враженнями від маневрів і порівняв їх зі своїм керівництвом Консервативною партією та прем'єрством.

"Після трьох щасливих років у кабіні, виконуючи кілька досить складних, якщо не дивовижних подвигів, я збираюся безперешкодно передати керування комусь іншому", - зазначив він.

Довершити розпочате: БПЛА вночі атакували НПЗ у Калузі Росії. Гарно горить (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 7:30

Невідомі безпілотники атакували НПЗ Перший завод у Калузькій області, Росія. Про це в п'ятницю, 10 травня, пишуть у соцмережах. На місці виникла пожежа. Звуки вибухів у Дзержинському районі очевидці почули приблизно о першій ночі. Незадовго до цього, з...

Названо найбагатшу фракцію українського парламенту

п’ятниця, 10 травень 2024, 7:22

Сукупний дохід чинних народних депутатів, декларації яких є у відкритому доступі за 2022-2023 рр., склав більше 7 млрд грн. Аналітики R&D центру YouControl проаналізували декларації народних обранців щодо розміру доходу та заробітної плати за останні д...