Улюбленець українців Джонсон роздумує над тим, щоб піти з політики перед наступними виборами

Після своєї відставки Борис Джонсон планує повністю залишити політичну кар'єру. Але це трапиться не раніше наступних виборів, передають Патріоти України.

Наразі Джонсон роздумує, чи завершити політичну кар'єру на наступних виборах чи піти стопами попередниці Терези Мей, яка після відходу з поста прем'єрки продовжує працювати депутатом.

Чому Джонсон не може відмовитись від мандата зараз

За інформацією видання, Борис Джонсон не відмовлятиметься від свого депутатського мандата зараз, щоб уникнути проведення довиборів до Палати громад.

Чим Джонсон займатиметься після політики

Ймовірно, Борис Джонсон повернеться до публіцистики й виступів з лекціями. Видавництво Hodder & Stoughton досі очікує від нього біографії Вільяма Шекспіра, яку планували випустити ще у 2016 році до 400-річчя з дня смерті драматурга, але відклали після призначення пана Джонсона главою МЗС. Політик вже отримав аванс у розмірі близько 100 тисяч доларів.

При цьому Борис Джонсон зіткнувся з особистою проблемою щодо житла. Після відставки йому потрібно буде залишити резиденцію на Даунінг-стріт. Але його власне житло здається в оренду й наразі в ньому проживають інші люди.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...