Улюблений політолог Путіна заявив, що Донбас до РФ приєднувати не планують

Надії сепаратистів Донбасу про приєднання "ЛДНР" до Росії не виправдаються. "Республіки" потрібні Кремлю для іншої мети. Про це заявив впливовий російський політик, екс-депутат Держдуми від "Єдиної Росії" Сергій Марков в ефірі сепаратистського донецького телеканалу "Юніон". Його одкровення в своєму блозі в YouTube прокоментував український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"У нас есть возможность вхождения и Донбасса, и других регионов Украины в Россию военным путем… Но у нас путь другой - добиться, (...) чтобы к власти (в Украине - ред.) пришли "здоровые" силы, которые приняли бы решение о вступлении Украины в Союзное государство России и Беларуси… Наш путь не в том, чтобы Донбасс вошел в состав России, а в том, чтобы люди Донбасса сидели в Киеве… Чтобы Пушилин (главарь "ДНР" - ред. ) там сидел премьер-министром", - заявив Марков.

По суті, кремлівський політолог відкрито озвучив, що війна на Донбасі триває 7 років не заради "захисту російськомовних", як запевняють в Кремлі. "Донбасс России не нужен, аннексировать его никто не собирается. Их цель - впихнуть в Украину фейковые "республики", посадить МММщиков в наше правительство и таким образом поглотить нашу страну. Донбасс нужен России только как инструмент, чтобы МММщик Пушилин мог отжимать дорогие особняки и автомобили не только в Донецке, но и в Киеве…. Чтобы вся Украина жила в нищете и бесправии во главе с Пушилиным", - дійшов висновку Казанський.

Особливо його зацікавили слова Маркова про те, що в Кремлі хочуть від'єднання від України західних областей Галичини і Волині. "Благодаря Маркову мы теперь знаем, чего нам желает "братская" Россия. Донбасс они уже размародерили, а теперь хотят размародерить всю Украину… Они хотят отделить западные области с самым нелояльным Кремлю населением, чтобы поглотить", - заявив журналіст.

Він звернув увагу на те, що схожий сценарій "миру будь-яким шляхом" в Україні пропагують проросійські політики. Ймовірно, їм теж вигідно від'єднання західних областей, які не лояльні до Москви і їх самих особисто. "Для них западное население - это кость в горле. Тут их цели с целями Москвы совпадают… Они хотят разжечь заваруху на западе", - резюмував Казанський.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...