"Умничать по телику больше не получится, нужны правильные ходы, знания, дела и воля. Ребятам пора валить, пока не развалили нас на куски", - Бродський закликав команду Зеленського до відставки

Після перемоги над нашими сьогоднішніми проблемами ми будемо в змозі будувати нову країну.

Михайло Бродський. Фото: Дзеркало тижня.

Голова редакційної ради OBOZREVATEL Михайло Бродський жорстко розкритикував команду президента Володимира Зеленського за непрофесіоналізм і порівняв їх із куховарками. У своєму Facebook Бродський зазначив, що коронавірус і економічна криза "все розставили по місцях", передають Патріоти України.

"Отже, 91-й рік, ми отримали незалежність і 51 млн людей, багато землі та унікальний шанс. Минуло 29 років, уряд за урядом, багато хто збагатився і вже за кордоном, багато хто став багатіями, а людей стало менше, та й землі теж", – пише голова редакційної ради.

"Наша карма йти по зачарованому колу викликала бурхливу реакцію народу і 73 відсотки зробили вибір на нове. Телебачення, шоу, молодість, клоуни... І ніхто не подумав, що вони куховарки. Економіка і пандемія все розставили по місцях, на жаль", – зазначив він.

Бродський нагадав слова екс-прем'єра Олексія Гончарука – "дайте нашому поколінню шанс". "З попереднім урядом, який залишив нас без масок, тестів та інших засобів боротьби з пандемією, треба розібратися. Це навіть не крадіжка, це майже вбивство", – наголосив він.

"Після перемоги над нашими сьогоднішніми проблемами будемо будувати нову країну. Дякую Богу за урок. Всім здоров'я і дотримуйтеся карантину", – додав Бродський.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...