Умовити Х*йло: Зеленський переконаний, що зможе досягти свого при особистій зустрічі з Путіним

Затятого циніка, тренованого спецагента КДБ, диктатора з 20 річним стажем, вбивцю сотень тисяч цивільних Росії, Грузії, Сирії, України Зеленський сподівається умовити, заглянувши йому в очі...

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський вважає, що домовитися про щось з головою РФ Володимиром Путіним можна лише при особистій зустрічі. В інтерв'ю акторові Станіславу Боклану в суботу, 31 серпня, президент прокоментував дві телефонні розмови з Путіним, зазначають Патріоти України.

"У нас немає ніяких відносин, я бачив рішення трибуналу [по полонених моряках]... Всі терміни пройшли, ми не можемо чекати. Щодня ми втрачаємо наших людей на фронті, втрачаємо наших дітей. Батьки цих дітей, вони ж не просто так пікетували, ми сиділи, говорили, що нам ніхто не поверне наших дітей. говорили, зателефонуйте, будь ласка, Путіну. для всіх це питання політичне, для мене – людське", - сказав Зеленський.

"Він говорив інформацію, якою він володіє, я говорив, що знаю я. І це була різна інформація про те, що відбувається на Донбасі. У нас була предметна розмова, тому що ми вирішили, в який термін і яким чином ми повинні повернути наших хлопців", - розповів президент.

За його словами, друга розмова з Путіним тривала близько півгодини. Вони говорили про повернення полонених і війну на Донбасі.

"Я розумію, що вирішувати всі питання - Крим, Донбас - це дуже складно. Тому я розумію, що треба робити кроками..." - зазначив він.

"Третій раз це буде наша особиста зустріч в Нормандському форматі. Він мені сказав, що раніше були такі відносини, що він не хотів цих зустрічей. Але я вважаю, що тільки дивлячись очі в очі в присутності нормандських лідерів можна щось вирішити і підписати", - додав Зеленський.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...