Унаслідок пандемії може бути складно вберегти санкції проти Росії, - нардеп Потураєв (відео)

З 2014 року всі говорять про політико-дипломатичний шлях. Це – дипломатично-санкційний тиск для того, щоб росіяни виконали безпекову частину мінських угод. Тільки після виконання цього пункту можна говорити про політику. Таку думку у програмі "Перехресний допит" висловив нардеп від "Слуги народу" Микита Потураєв, передають Патріоти України.

За його словами, не може бути ніякої іншої стратегії, тому що всі вони ведуть до руйнації українських національних інтересів. Спочатку повинна бути безпека. "Як Зеленський казав "щоб перестали стріляти" – і тоді він мав на увазі ту сторону. Є перша умова, без неї нікуди не можна просуватися. Готувати інші рішення – оскільки окрім мінських угод немає іншої дорожньої карти – треба", – зазначив Потураєв.

Депутат вважає, що ми не можемо починати реалізовувати політичну частину тоді, коли у нас вбивають людей чи не кожного дня. "Насправді є консенсус громадянський з цього приводу, і президент не може переступити через нього", – вважає Потураєв.

Також на запитання про те, як він ставиться до створення Консультативної ради, він відповів, що критично. "Я кажу, що там є ризик. Будь-які групи не можуть з'явитися тоді, коли проксі, найманці вбивають наших людей. Там не тільки ми і росіяни, там є французи, німці. На тлі епідемії, на якій всі втрачають божевільні гроші, почалися розмови (і ми знаємо, з якого боку вони скеровані), що, мовляв, наслідки пандемії треба долати разом, і як це можна без Росії", – запевнив Потураєв.

Джерело: 24 канал

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...