Упізнали по черепу: На Донбасі знищено "шишку" з Росії

У Донецькій області був ліквідований заступник голови Громадської палати Алтайського краю Росії Євген Новіков. Тіло громадського на цьому тижні мають доставити в Барнаул, пише altapress.ru, посилаючись на дані двох джерел, передають Патріоти України.

"Шишку" з РФ офіційно визнали ліквідованим, його впізнали по черепу. "...похорони можуть пройти вже цього тижня", - наголошується в матеріалі.

Євген Новіков поїхав у самопроголошену "ДНР" у липні нібито з "гуманітарною" метою. Потім стало відомо, що він пропав, родичі почали його розшукувати.

"У волонтерському центрі в Шахтарському районі "Донецької народної республіки" після ракетного обстрілу 10 липня 2022 року безвісти зник... Новіков Євген Олександрович...", - писали його родичі у донецьких пабліках. Знищення Новікова підтвердив у Telegram офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан ("Штірліц"). "...Його останки знайдені дуже неживими", - зазначив воїн.

Євген Новіков народився у 1969 році 17 серпня. Був очільником алтайської крайової організації "Російського союзу ветеранів Афганістану". Потім його чотири скликання поспіль призначали в Громадську палату регіону.

Нагадаємо, РФ вдерлася на частину Донбасу навесні 2014 року і підтримала бойовиків, які створили самопроголошені "ДНР" та "ЛНР".

Рано вранці 24 лютого поточного року російські війська здійснили повномасштабне вторгнення в Україну. На Донбасі йдуть запеклі бої. Захисники України дають гідну відсіч загарбникам. На нашій території ліквідували вже 43 750 ворогів.

Панічно бояться ЗСУ: Росія перекинула у Крим танковий батальйон, готується до оборони, - "Атеш"

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:44

Російські військові перекидають військову техніку, зокрема танки, у тимчасово окупований Крим для майбутньої оборони півострова Про це повідомляє партизанський рух "Атеш", передають Патріоти України. "Так за нашою інформацією до Євпаторії, нещодавно, п...

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...