"Ура! Тепер без нелюдів і фашистської символіки": Екс-гімнаст збірної України із Херсона радіє окупації

Колишній гімнаст збірної України Максим Василенко відверто продемонстрував усім свою проросійську позицію. У своїх соціальних мережах спортсмен опублікував пост, присвячений святкуванню 9 травня, передають Патріоти України.

"Ура! Без нелюдів, які кричать "Слава Бандері", носять націоналістичну і фашистську символіку, ми нарешті зможемо відсвяткувати це велике свято. Нарешті зможемо слухати і співати фронтові пісні, з гордістю одягнути георгіївські стрічки, потиснути руку нашим героям-ветеранам і почути тихий дзвін їх медалей, покласти квіти до Вічного вогню і вшанувати пам'ять загиблих предків", - написав Василенко.

Ганебне висловлювання гімнаста-зрадника в Instagram прокоментував чемпіон Олімпіади-2016 в Ріо Олег Верняєв, уродженець Донецька, який зараз служить у ЗСУ. "Не хочеться клоунів піарити, але як вам не показати це. Пора брати квитки і плисти додому, а то кораблів все менше. Слава Україні!", - написав Верняєв.

Варто зазначити, що це вже не перший скандал за участю Василенка. Наприкінці квітня 23-річний уродженець Херсона заявив у себе в Instagram, що його місто обстрілюють ракетами українські військові.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...