Уражено два важливих об'єкти росіян: Генштаб ЗСУ розповів про потужні удари по ворогу

Втрати Росії в Україні зросли - українські воїни завдали по супротивнику потужні удари та поцілили у важливі об'єкти, передають Патріоти України.

Уражено ворожі склади боєприпасів, йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України, опублікованому у середу ввечері, 19 квітня. "Авіація Сил оборони України за добу завдала сім ударів по районах зосередження окупантів", - зазначили у Генштабі.

За його даними, ракетні війська й артилеристи уразили два склади боєприпасів ворога й два райони зосередження озброєння, військової техніки та живої сили супротивника.

Речник Повітряних сил ЗСУ розповів про ситуацію з боєприпасами для Patriot та IRIS-T

вівторок, 7 травень 2024, 20:03

Речник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш розповів про запаси боєприпасів для систем протиповітряної оборони Patriot та IRIS-T, передають Патріоти України. "Звичайно, це не нуль. Ви бачили під час останньої комбінованої атаки – ми збили вел...

Кремль шантажує ядерною зброєю, однак на фронті зараз відбуваються важливіші речі - ГУР Міноборони

вівторок, 7 травень 2024, 19:42

Представник української розвідки Андрій Юсов назвав російські ядерні погрози постійною практикою Кремля і наголосив, що значно цікавіші та важливіші речі відбуваються безпосередньо на фронті, передають Патріоти України. «Те, що мають, тим і брязкають (...