"Уряд не думає, на що будуть жити люди": Ще одне велике українське місто відмовилося вводити карантин вихідного дня

Львів відмовляється вводити карантин вихідного дня до 30 листопада. Рішення було прийнято виконкомом Львівської міської ради. Про це пише в Facebook мер міста Андрій Садовий, передають Патріоти України.

"До 30 квітня субота і неділя на території Львова оголошені робочими днями для закладів громадського харчування, торгово-розважальних центрів, закладів культури, спортивних залів, фітнес-центрів і ринків. Це означає, що у Львові неможливо ввести карантин вихідного дня, у нас немає вихідних. Люди мають право на працю", - написав він.

Також він опублікував текст рішення Виконавчого комітету.

"Якщо завтра хтось буде намагатися заважати вам працювати, покажіть їм це рішення і звертайтеся на гарячу лінію за телефоном 1580. Наші юристи допомагатимуть захистити ваші права. Це нетипова ситуація. Я не пам'ятаю такого випадку, щоб уряд приймав рішення, не порадившись з підприємцями, яких просто викидають на вулицю без засобів до існування", - додав він.

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...

"Давно вже час": Депутат Держдуми закликав завдати ядерного удару по Україні

вівторок, 7 травень 2024, 23:45

Один з російських депутатів Держдуми заявив, що якщо в Україні буде помічено літаки F-16, по них “потрібно” буде завдати ядерного удару. Про це з посиланням на депутата пише телеграм-канал “Кривава бариня”, передають Патріоти України. Як зазначається, ...