"Уряд робить усе, аби довіра українців до держави стала катастрофічно низькою", - Пекар

"Проблема навіть не в тому, що уряд не оцінює ризиків рішень, які приймає (ідеться не лише про економіку, про це я писав вже десятки разів, а й про здоров'я: наприклад, для підтримки імунітету важливо зберігати спортивну форму, але пробіжки по суті заборонені, тощо)", - пише у своєму блозі Валерій Пекар, передають Патріоти України, і продовжує:

"Повторюся, проблема не в тому, що уряд не оцінює ризиків рішень, які приймає. Проблема насамперед у тому, що уряд не відчуває потреби в оцінці ризиків.

Якщо невідомо, що робити, нумо тиснути на всі кнопки, може, щось спрацює. Сумнівний підхід, якби це була робота на комп'ютері (бо там є кнопочка "Перезавантажити"), а при пілотуванні літака такий підхід є надзвичайно небезпечним.

Прошу пам'ятати: світом править не таємна ложа, а відверта лажа. Ідеться не про свідоме обмеження конституційних прав, а просто про некомпетентність.

Ніхто не перевіряв десятки тисяч потенційних інфікованих, що прибули в Україну із країн ЄС, але гуляти з дитиною суворо заборонено. Ніхто не робить масового тестування у центрах спалаху інфекції, зате зачиняють ринки в неуражених регіонах.

На щастя чи на горе, всі ми діти тієї імперії, про яку Салтиков-Щедрин написав: "Суворість законів компенсується необов'язковістю їх виконання".

Традиційна недовіра українців до держави множиться на очевидно низьку якість урядових рішень. Надзвичайно важливим фактором нині є мінімальна довіра до держави, а її можна досягти лише виваженими рішеннями та їх якісною публічною комунікацією".

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...