Уряд ще однієї країни ЄС погодився тренувати українських військових, - Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що уряд Хорватії погодився тренувати українських військових на своїй території. Про це він написав у Тwitter, передають Патріоти України.

"Уряд Хорватії ухвалив рішення про навчання українських військових у Хорватії. Сучасна, добре навчена армія з могутніми партнерами точно переможе зграю російських вбивць, мародерів і ґвалтівників", - написав міністр оборони України.

Тренування ЗСУ за кордоном

Зараз українські військові проходять підготовку за кордоном. Наших захисників тренують у Польщі, Німеччині, Великій Британії та інших європейських державах.

Раніше президент Хорватії Зоран Міланович, який відомий своїми проросійськими поглядами, відмовився від розгортання пунктів підготовки ЗСУ в своїй країні. Міністр оборони Хорватії не згоден із позицією президента. Він зазначив, щоб розпочати місію в Хорватії, потрібно дві третини голосів парламенту, і ці голоси будуть.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...