Уряд Талібану без судів страчує людей по всьому Афганістану

Таліби почали страчувати людей в Афганістані

З регіонів країни надходять повідомлення про проведення страт без суду. Також почалися публічні побиття жінок.

Служба безпеки Талібану, який захопив владу в Афганістані, оголосила, що в Мазарі-Шарифі стратили банду викрадачів дітей та звільнили чотирьох малолітніх дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство Aamaj News у понеділок, 13 вересня.

"Спецоперацію" провели в ніч на понеділок. Викрадачами нібито були четверо чоловіків-афганців і жінка-узбечка. Всіх їх розстріляли на місці.

У свою чергу, напередодні вночі кілька афганських мережевих ЗМІ повідомили про велике протистояння в Мазарі-Шарифі. Як припускали журналісти, це міг бути бій талібів з іншими бойовиками або ж озброєна розбірка між самими талібами.

Натомість афганці публікують у соцмережах відео, як у різних регіонах країни викрадають людей та розправляються над ними. Почалися також публічні побиття жінок. Хоча немає ніяких офіційних повідомлень, які роз'яснюють, що відбувається.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...