Уряд Талібану без судів страчує людей по всьому Афганістану

Таліби почали страчувати людей в Афганістані

З регіонів країни надходять повідомлення про проведення страт без суду. Також почалися публічні побиття жінок.

Служба безпеки Талібану, який захопив владу в Афганістані, оголосила, що в Мазарі-Шарифі стратили банду викрадачів дітей та звільнили чотирьох малолітніх дітей, повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство Aamaj News у понеділок, 13 вересня.

"Спецоперацію" провели в ніч на понеділок. Викрадачами нібито були четверо чоловіків-афганців і жінка-узбечка. Всіх їх розстріляли на місці.

У свою чергу, напередодні вночі кілька афганських мережевих ЗМІ повідомили про велике протистояння в Мазарі-Шарифі. Як припускали журналісти, це міг бути бій талібів з іншими бойовиками або ж озброєна розбірка між самими талібами.

Натомість афганці публікують у соцмережах відео, як у різних регіонах країни викрадають людей та розправляються над ними. Почалися також публічні побиття жінок. Хоча немає ніяких офіційних повідомлень, які роз'яснюють, що відбувається.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...