Урочистості планують пізніше: Через коронавірус ВМС США вперше ввели в дію підводний човен без святкування

USS Delaware буде виконувати завдання у Тихому океані і в прибережних водах США. У ВМС планують, що субмарина прослужить до 2070-х років.

Військово-морський флот США ввів в експлуатацію атомний підводний човен USS Delaware (SSN 791) класу Вірджинія. Про це повідомляє Navy Recognition, передають Патріоти України.

Підводний човен призначений для ведення протичовнової боротьби, знищення надводних суден, мінування ділянок, ведення розвідки, а також для нанесення ракетних ударів. USS Delaware буде виконувати завдання у Тихому океані і в прибережних водах США. У ВМС планують, що субмарина прослужить до 2070-х років.

Зазначається, що через пандемію коронавірусу вперше в історії підводний човен був введений без урочистої церемонії. Тим не менш, командування планує влаштувати святкування після того, як закінчиться карантин і заборону на проведення масових заходів буде знято.

Субмарина була побудована компаніями Huntington Ingalls Industries і General Dynamics. Її будівництво почалося ще в 2008 році і спуск на воду відбувся в 2018 році. Флот США отримав її в жовтні минулого року. USS Delaware стала 18-й човном класу Вірджинія у складі ВМС США.

Довжина SSN 971 складає 115 м, осадка – 10,3 м, глибина занурення – понад 250 м, підводна швидкість понад 25 вузлів (46 км/год), термін служби без заміни ядерного палива – понад 30 років.

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...

"Каравани вже пішли": Експерт дав прогноз , коли західна зброя зможе дати ефект на фронті в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:55

Військова допомога США вже відправлена в Україну і незабаром надійде. Про це в ефірі Radio NV сказав військовий експерт, колишній співробітник СБУ Іван Ступак, передають Патріоти України. За його словами, "каравани допомоги вже пішли". "Не знаємо що, а...