"Уродженець Петушинського району": В Україні ліквідували командира роти окупантів (фото)

В Україні ліквідували командира роти одного з мотострілецьких полків 4-ї танкової Кантемирівської дивізії армії РФ. 23-річний окупант Тимофій Шишлаков із Петушинського району Володимирської області був сином офіцера ЗС РФ. Рік тому він отримав звання лейтенента, у цьому званні представник армії агресора і був "денацифікований". Про це пише InformNapalm, передають Патріоти України.

OSINT-розслідувач Іраклій Комахідзе проаналізував дані про Шишлакова з відкритих джерел - і дійшов певних висновків. "Некролог російського окупанта претендує на дві номінації: 1. найбільш співзвучне прізвище 200-го; 2. найбезглуздіша назва родового гнізда", - зазначив Комахідзе.

Так, родом молодий окупант був із міста Костерево Петушинського району Володимирської області. Саме там ліквідованого представника армії країни-агресора поховали 12 липня. "Уродженець Петушинського району був сином офіцера. Після закінчення Костерівської школи вступив до Військової академії матеріально-технічного забезпечення ім. генерала армії А.В. Хрульова (однофамілець генерала Хрульова А.М. якого під час російської агресії у 2008-му році грузинський спецназ підстрелив у ж * пу - сорі за Офтоп", - зазначив розслідувач.

Рік тому Тимофій Шишлаков отримав звання лейтенанта збройних сил Росії. На момент ліквідації він командував ротою МТО 423 мотострілецького полку 4-ї танкової Кантемирівської дивізії.

Дата ліквідації окупанта із Петушинського району у відкритих джерелах не вказується. Втім, за даними блогера Necro Mancer, загинути Шишлаков міг ще кілька місяців тому, коли з'явилися перші повідомлення про його ліквідацію.

Коли б не "денацифікували" окупанта українські воїни - 12 липня його нарешті довезли до рідного Петушинського району та поховали. Остання активність на сторінці Шишлакова у "Вконтакті" фіксувалася 3 липня.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...