Урок для Байдена: Піонтковський несподівано підтримав зближення України з Китаєм

Пионтковский поддержал новую стратегию Украины: "Почему Украина не должна это делать?"Економічне співробітництво України і Китаю, яке активно обговорюють в експертних колах протягом останнього тижня, є логічним кроком офіційного Києва на тлі невиразної поведінки Сполучених Штатів щодо України. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter заявив російський політолог, експерт Гудзонського інституту (США) Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Експерт зазначив, що в Вашингтоні значна частина експертної та політичної спільноти міркує, яким чином можна проміняти інтереси України на союз з Путіним проти Китаю на тлі різкого зміцнення КНР. У зв'язку з цим Україна має повне право розглядати серйозні економічні пропозиції Пекіна, який представляє другу найбільшу економіку світу. Піонтковський зазначив, що стратегія України на співпрацю з Китаєм виглядає логічно й обгрунтовано, оскільки протягом 17 останніх років вона так і не змогла відчути адекватну солідарність євроатлантичного співтовариства.

"Не учите Украину атлантической солидарности. Она уже 17 лет тщетно взывает к этой гребаной солидарности", - зазначив експерт.


В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...