Урок етики від "американського професора": "Слуга" Милованов обізвав конгресвумен Спартц "брехливою, цинічною політичною твариною"

Професор Милованов, що вчився в США, постав у всій своїй політичній культурі

Очільник наглядової ради "Укроборонпрому" Тимофій Милованов у Фейсбуці відреагував на заяву конгресвумен Вікторії Спартц щодо необхідності перевірки можливого зв'язку глави ОП Андрія Єрмака з РФ, передають Патріоти України.

За його словами, Спартц - "неетичне політичне чудовисько, яке використвує Україну заради своїх політичних цілей".

Вона, продовжив Милованов, "шкодить Україні, просуваючи російські ідеї про корупцію, невідомо куди зникаючу зброю, від сутність нагляду над допомогою Україні".

"Вікторії потрібно переобратися в Конгрес США восени. А для цього потрібно виграти праймаріс всередині партії та бути в національному порядку денному. Ось тому вона використовує всі антибайденівські наративи: відсутність нагляду за грошима платників податків США, співпраця з корупційною Україною, ймовірність того, що зброя США попаде через Україну в Сирію або, навіть, Росію", - заявив він.

Милованов додав, що Спартц в інтерв'ю "Європейській правді" не дала конкретики і "не змогла відповісти на жодне питання", а також звернув увагу на звинувачення на адресу українців через відвідини ресторанів під час війни.

"Вікторія не відповіла, звідки у неї інформація, не надала жодного джерела. Але забрехалася. То вона казала, що всі її джерела поза Україною, то що їй це казали українські парламентарі.

Я підозрюю, що дійсно були українські парламентарі та активісти, які стандартно розповіли Вікторії, як у нас все погано. А вона це використовувала в цілях піар. Сподіваюсь, це буде наукою для таких людей", - продовжив глава наглядової ради "Укроборонпрому".

Також він прокоментував слова Спартц про постачання зброї Україні - вона припустила, що озброєння "може опинитися у Сирії чи Росії". На його думку, ця заява була "найбільшою її помилкою".

"Це образило Сергія (Сидоренка, редактора "Європейської Правди. - Ред.). І мене теж. І думаю, має образити кожного українця. Вікторія - брехлива цинічна політична тварина, яка використає Україну заради хайпу і переобрання", - підсумував Милованов.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...