Усе добряче спланували? Президент Афганістану втікав з Кабула на російському літаку, ЗМІ дізналися список пасажирів

Вже колишній президент Афганістану Ашраф Гані скористався російським літаком для втечі з Кабула. На борту російського літака разом з Гані була ще 51 особа. Відповідний список пасажирів опинився у розпорядженні афганського медіа Afghan International News Channel, передають Патріоти України.

Разом з Гані з Кабула втекли його дружина Рула Гані, колишній радник з національної безпеки Афганістану Хамдулла Мохіб та гравець у крикет Мохаммад Набі. Ось список пасажирів, серед яких ім'я експрезидента-втікача.

Як зазначає афганський журналіст Sudhir Chaudhary, власник літака підтвердив, що Гані перевозив із собою величезну кількість готівки.

Нагадаємо, експрезидент Афганістану Ашраф Гані опублікував на своїй сторінці у Facebook відеозапис, в якому виправдовує своє рішення втекти з Кабула намірами запобігти кровопролиттю після наступу "Талібану".

Примітно, що Гані також спростував твердження дипломата своєї країни про те, що він вкрав 169 мільйонів доларів з державних фондів, перш ніж втекти з країни. У відео він також підтвердив, що перебуває в Об'єднаних Арабських Еміратах.

"Поки війна не прийшла до тебе в дім": Зеленський відповів Фіцо, який висміяв словаків

п’ятниця, 10 травень 2024, 20:44

Президент України Володимир Зеленський побажав словакам, щоби війна ніколи не прийшла на територію їхньої країни. Про це глава Української держави заявив 10 травня на спільній із президенткою Зузаною Чапутовою пресконференції в Києві, запис якої опублі...

Намагався обеззброїти: На Одещині росіянин напав на прикордонника

п’ятниця, 10 травень 2024, 19:44

В Одеській області громадянин РФ, який є організував схему незаконного переправлення ухилянтів через кордон, напав на прикордонника та намагався відібрати у нього зброю. Про це повідомляє прес-служба Південного регіонального управління ДПСУ, передають ...