Усе йде за планом? На Луганщині дружини "мобілізованих" окупантами чоловіків кидалися під колеса автобуса (відео)

Російські війська продовжують примусову "мобілізацію" на території тимчасово окупованої Луганської області. Чоловіків хапають просто на вулиці та відвозять автобусами на фронт, передають Патріоти України.

Усвідомлюючи, що їхні чоловіки стануть "гарматним м'ясом", жінки намагаються перешкодити окупантам. Про один із таких випадків у Telegram розповів офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан.

Загарбники їздять по населених пунктах автобусом, промаркованим символікою окупантів – літерою Z – і "мобілізують" практично все населення чоловічої статі.

Воєнні злочинці, не церемонячись, викрадають людей на вулицях і відвозять просто на лінію фронту. До того ж окупанти навіть для формальності не проводять так звані медогляди й не уточнюють дані "призовників".

Так, у місті Алчевськ озброєні окупанти хапали чоловіків на вулиці та примусово садили до Z-автобуса. Водночас родичі намагалися перешкодити агресору. Деякі жінки лягали під автобус.

"Алчевськ. Мобілізація йде за планом. Дружини кидаються під колеса автобусів. Але ж вісім років горланили "Рассєя", а зараз все пройшло", – описав ситуацію Штефан.

Жінка, яка лягала під автобус, у соцмережах поскаржилася, що окупанти "мобілізували" багатодітного батька. Тепер вона розмірковує, як утримуватиме своїх дітей.

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...