Усе не за планом: Названо ще один фактор, що знижує ймовірність застосування Росією ядерної зброї

Росія не готова до застосування ядерної зброї по Україні. До таких висновків прийшли аналітики з Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України.

Зазначається, що напередодні рашистські блогери знову порушили питання ядерного удару по Україні, скаржачись на погане військове керівництво РФ, що допустило втрату Лиману.

Але російські війська у їхньому нинішньому стані майже напевно не зможуть діяти на полі бою із застосуванням ядерної зброї, навіть попри те, що вони мають необхідне обладнання і історично навчали цьому свої підрозділи.

"Хаотичне нагромадження змучених контрактників, спішно мобілізованих резервістів, призовників і найманців, що становлять сьогодні російські сухопутні війська, не може функціонувати у "ядерній" ситуації", вважають експерти.

Таким чином, йдеться в звіті Інституту, будь-які райони, уражені російською тактичною ядерною зброєю, будуть непрохідними для росіян, що, ймовірно, не дозволить просування росіян. "Це міркування є ще одним фактором, що знижує ймовірність застосування Росією тактичної ядерної зброї", - додають аналітики.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...