Усе пішло не за планом: Джо Байден зламав ногу в двох місцях, граючи з собакою

Обраний президент США Джо Байден, який раніше назвав свої перші кроки на посту президента, в суботу, 28 листопада, зламав праву ногу, граючись з однією зі своїх собак. Його лікар заявив, що у політика виявили міні-переломи стопи і йому доведеться впродовж декількох тижнів носити фіксуючу пов'язку. Про це повідомляє видання AP, передають Патріоти України.

Байден отримав травму в суботу і наступного дня відвідав ортопеда в Ньюарку (штат Делавер). "Рентгенівський знімок не виявив жодного очевидного перелому, однак після детальної томографії у Байдена зафіксували крихітні переломи двох маленьких кісток посередині правої стопи, - сказав лікар Байдена Кевін О'Коннор. - Ймовірно, йому знадобиться прогулянковий черевик протягом декількох тижнів".

Переломи, як правило, викликають більше занепокоєння у літніх людей. Джо Байден, який у 78 років, ймовірно, буде найстаршим президентом, отримав незначні ушкодження на основі заяв його лікаря про заплановане лікування.

Під час відвідування медичного центру репортери помітили, що Байден, вийшовши з кабінету лікаря, помітно кульгав, хоча йшов без милиці та іншої допомоги. Байден отримав травму, граючи з Мейджором, однією з двох собак родини обраного президента. Вони взяли Мейджора в 2018 році, а першого собаку, Чемпіона, придбали після виборів 2008 року. Байдени вже заявили, що привезуть своїх німецьких вівчарок до Білого дому, а також планують завести кота.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...