Усе пішло не за планом: Путін зараз перебуває в повній паніці, - прем'єр Британії

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що президент Російської Федерації Володимир Путін зараз знаходиться в "повній паніці". Таку заяву він зробив під час виступу на з'їзді Консервативної партії, передають Патріоти України.

За його словами, зараз Путін боїться, що в Москві може відбутися революція, тому намагається жорстоко погасити вогонь свободи в Україні.

"Він боявся прикладу України і наслідків для нього, тому що в путінській Росії можуть посадити на 50 років тільки за те, що ви назвали вторгнення вторгненням. Він побоювався, що в Москві відбудеться кольорова революція", - сказав Джонсон.

Під прицілом: Американський генерал пояснив, що стане першочерговими цілями для ATACMS

четвер, 2 травень 2024, 14:38

Надані союзниками ракети Atacms допоможуть ЗСУ завдавати точних ударів по російських штабах, логістиці та артилерії ворога на лінії фронту та в Криму. Український Генштаб також знайде найкращі цілі для літаків F-16. Про це розповів колишній командувач ...

Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року

четвер, 2 травень 2024, 14:27

Наразі готовність України до масштабного контрнаступу не передбачається. Втім, історія сповнена прикладів, коли одній стороні вдалося почати успішний контрнаступ, коли інша сторона цього не очікувала. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес в ін...