Усе пішло не за планом: У британській розвідці пояснили, чому Росія змінила командувача війною в Україні

Призначення в Росії генерала армії Олександра Дворнікова командувачем війною з Україною демонструє, що рішучий опір українців і неефективне довоєнне планування змусили Кремль переоцінити свої дії. Про це заявили у британській розвідці, передають Патріоти України.

Вибір Дворнікова, як зазначається, є спробою централізувати командування та управління. Нездатність злагодити та координувати військову діяльність заважала вторгненню Росії і до сьогодні.

"Повідомлення орків нещодавно підкреслювали прогресуючий наступ на Донбасі в міру того, як сили орди переорієнтуються на схід. Вибір Дворнікова ще раз демонструє, як рішучий український опір та неефективне довоєнне планування змусили РФ переглянути свої дії", - сказано в повідомленні.

У розвідці додали, як і багато високопоставлених російських генералів, Дворніков має попередній досвід командування в Сирії. Крім того, від 2016 року він командував Південним військовим округом Росії, що межує з українським Донбасом.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...