Усе пішло не за планом? У Росії передумали "перемагати" Україну до 9 травня: Лавров відзначився новою заявою

Міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров визнав, що їхні сили не зможуть "перемогти" Україну до 9 травня. Він сказав, що Москва не буде "штучно підганяти терміни" закінчення так званої спецоперації до цієї дати.Таку тезу представник Кремля озвучив під час інтерв'ю італійської телекомпанії Mediaset у неділю, 1 травня, передають Патріоти України.

Як стверджує Лавров, РФ нібито не прив'язується до дат. Крім того, пособник диктатора Володимира Путіна заявив, що в Москви "немає мети змінити київський режим" – цим, запевняє міністр-пропагандист, займаються лише США.

Цікаво, що серед нових нападок на Захід заява Лаврова про "крадіжку" $300 млрд у Росії. Йдеться про кошти, які Кремль втратив через санкції. Більшу частину суми становлять гроші за постачання нафти та газу. "Взяли і вкрали!" – обурився глава МЗС країни-агресора.

Додамо, що Лавров також озвучив нову мету Росії у війні проти України. За його словами, вони "не вимагають" від президента Володимира Зеленського здатися – він "має наказати припинити опір". При цьому російський міністр сказав: мовляв, Штати та Канада займалися підготовкою "неонацистських підрозділів", які вливались до лав регулярної української армії.


Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...