Усе "про***ли": Царьов розмріявся про розстріли російських командувачів після новин про контрнаступ ЗСУ

Колишній нардеп і зрадник України Олег Царьов із великою досадою сприймає новини про успіхи ЗСУ у контрнаступних операціях. Він переконаний, що командирів російських військ, чиї батальйони зазнають поразки одна за одною, необхідно ставити "до стінки" і бажано без одягу, передають Патріоти України.

Про це він написав на своєму Telegram-каналі. Царьов, чия освіта завжди викликала безліч питань, посилається на знання авторитетних для себе блогерів.

"Причому я б розстрілював у нижньому (без верхнього одягу, – Прим.ред.), як розстрілювали під час Громадянської війни. Одяг берегли. Вивели до Кремлівської стіни та розстріляли в нижньому хоч когось. Мені здається, що в нижньому - це дуже важлива деталь. Відмив гроші на мікросхемах, поставив у спецвироб дешеві китайські, а взяв гроші як за дорогі — будь ласка, до стіночки. А без одягу, щоб усі бачили, що вкрадене на той світ із собою не візьмеш", – пише опальний політик.

Царьов також зазначив, що потурання та відсутність покарання за провальне виконання військових завдань у російській армії не повинно залишатися правилом. Як вважає самопроголошений тактик, зараз настали такі часи, коли керівництво, що провинилося, не повинно уникати розстрілу.

"Правилом має бути відповідальність, і мені здається, що її посилення за прийняті або, навпаки, своєчасно не прийняті рішення цьому сприятиме", – сказав автор.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...