"Усе роблять, аби мене принизити": Трамп образився на невдале фото своєї зачіски

Мова йде про фотографію, зроблену 7 лютого, на якій президент США, повернувшись з поїздки в Шарлотту, йде до Овального кабінету Білого дому.

Президент США Дональд Трамп висловив невдоволення своєю фотографією в багатьох ЗМІ, де він зображений із зіпсованою зачіскою. Про це він написав у себе в Twitter, передають Патріоти України.

Мова йде про фотографію, зроблену 7 лютого, на якій президент США, повернувшись з поїздки в Шарлотту, йде до Овального кабінету Білого дому. На знімку можна помітити, як пишне волосся американського лідера майорить на вітрі, при цьому на його обличчі видніється виразний слід від автозасмаги.

"Ось ще фейкові новини. Це фотошоп, очевидно, невже вітер був такий сильний і волосся виглядає добре? Все що завгодно, лише б принизити", – обурився Трамп.

Вперше знімок був опублікований в мікроблозі під назвою White House Photos, автором фотографії значився журналіст і фотограф Вільям Мун. Згодом виявилося, що фотографії піддавалися редагуванню. Журналіст запевняє, що змінам піддався тільки колір на фото, через що чого атозасмагу Трампа видно яскравіше.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...