"Усе розкрадено": У Росії пенсіонерку викинули з автобуса за критику стану армії (відео)

У Підмосков'ї літню жінку, яка критикувала стан армії та "імперію на табуретах", викинули з автобуса. Російський "ура-патріот" протягнув пенсіонерку по підлозі, а потім виштовхнув її із дверей на землю, передають Патріоти України.

Відповідне відео зняв один із пасажирів громадського транспорту. Зазначимо, що очевидці за жінку заступатися не поспішали, дозволивши чоловікові застосувати силу. Ролик оприлюднив місцевий Telegram-канал.

На записі немає початку інциденту. Камеру телефону пасажир увімкнув уже тоді, коли жінка в червоному береті казала: "От телевізор, "велика сила"!.. Куди ви суєтеся, які в калошах пішли воювати? У гумових чоботях і танках на табуретах... Усе розкрадено!.. Це імперія така – на табуретах".

До пенсіонерки підійшов чоловік у чорній куртці, підняв її з сидіння та потягнув по проходу (у буквальному розумінні). Жінка лежала біля відчинених дверей, а росіянин піднімав її за ноги, щоб вона впала з автобуса на землю.

нші пасажири відреагували на те, що відбувалося, мляво. Хтось у натовпі запитав: "Що ви робите?". Але зупинити "патріота" ніхто не зміг, як і підняти стареньку з підлоги.

Cкільки чеченців воює на боці росіян проти України: Розвідка Британіїх озвучила цифри

понеділок, 6 травень 2024, 19:56

На війні з Україною у проросійських чеченських підрозділах зараз перебуває близько 9 тис. осіб. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, проросійські чеченські сили воюют...

За безпрецедентну кібератаку московських спецслужб: Німеччина відкликала посла з РФ

понеділок, 6 травень 2024, 19:27

Німеччина відкликала свого посла з Росії для консультацій після того, як Берлін звинуватив Москву в кібератаках на оборонні та аерокосмічні компанії та партію влади. Про це заявив речник міністерства закордонних справ ФРН, повідомляє Reutersу понеділок...