"Усе розвивається за найгіршим сценарієм": У мережу злили настанови командира РФ під час операції "ДРГ" у Бєлгородській області

Локальна операція добровольців легіону "Свобода Росії" і Російського добровольчого корпусу в Бєлгородській області викликала збентеження та переляк як у місцевої влади, так і у військ окупантів. Вона виявила, наскільки незахищеним є російський кордон і непідготовлені російські військові для протидії проникненню противника.

Командир російського підрозділу ЗС РФ, який протидіяв "ДРГ", влаштував істерику з приводу розвитку подій. У розпорядженні автора Telegram-каналу "Досье шпиона" виявилось відео з аудіозаписом настанов командира своїм підлеглим, які той роздавав по телефону ввечері 22 травня.

Наявність великої кількості матів – практично через слово – лише підкреслює нервозність російського воєначальника.

"Увага, ще раз, бл*ть! Не жартуйте із ситуацією. На Бєлгороді все розвивається поки що за найгіршим варіантом, бл*ть. Там уже, судячи з усього, не один напрямок заходження. Всім увага, всім підготувати все до роботи, бл*ть. Всі, бл*ть, на позиції", – репетує російський командир.

З аудіозапису можна дізнатися деякі подробиці бойових дій, які проходили на території Бєлгородської області. Про те, як діяли "ДРГ", командир розповів своїм підлеглим:

"Вони зайшли спочатку, обстріляли, люди поховались, потім зайшли і почали, бл*ть, під прикриттям артилерії практично в рукопашну, бл*ть, стріляти в упор, бл*ть. Тому не про*байте цей момент, бл*ть".

Також за записом можна відстежити заходи, які проводили ЗС РФ. Усі вони організовувались спонтанно, накази деколи були дивними. Так, наприклад, російський командир наказує підготувати артилерію "на заздалегідь сплановані цілі".


Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...