"Усе рухоме та нерухоме": Суд арештував майно нардепа від ОПЗЖ

Печерський районний суд Києва заарештував майно оголошеного в розшук за пособництво в державній зраді та розграбування національних ресурсів народного депутата Тараса Козака (фракція "Опозиційна платформа - За життя"). Про це у вівторок, 13 липня, повідомила пресслужба Офісу генпрокурора, передають Патріоти України.

"Печерський районний суд Києва за клопотанням Офісу генпрокурора ухвалив рішення про арешт рухомого та нерухомого майна Козака", - зазначили в Офісі.

Нагадаємо:

  • На початку лютого президент Володимир Зеленський ввів санкції проти Тараса Козака, якому належали телеканали Newsone, 112 Україна і ZIK.
  • 11 травня йому, як і його соратнику Віктору Медведчуку, оголосили про підозру у вчиненні державної зради і замаху на розграбування національних ресурсів на тимчасово окупованій території Криму.
  • Дозвіл на арешт підозрюваного у держзраді Козака Печерський районний суд дав наприкінці травня.
  • Тим часом Козак оновив декларацію. Він орендує житло в Білорусі, де, можливо, переховується від слідства. У декларацію Козак вніс інформацію про те, що заплатив за оренду житла 1,32 млн грн. Це, ймовірно, вказує на те, де саме він нині перебуває.
  • Слід зауважити, що інформацію про те, що розшукуваний депутат перебуває у Білорусі на лікуванні повідомляв його соратник Віктор Медведчук. Утім, генпрокурорка Ірина Венедіктова запевняє: інформація Медведчука хибна. А його місце перебування достеменно невідомо.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...