Усе складно: Сирський побував на Покровському напрямку та розповів про ситуацію

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський побував на найгарячішій точці фронту - Покровському напрямку. Про деякі деталі поїздки повідомив у соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Працював декілька днів поспіль у бригадах, які ведуть оборону на Покровському напрямку, де на цей час склалась найбільш складна ситуація", - написав він.

Головнокомандувач зауважив, що робота в штабах триває фактично цілодобово, тому доводиться постійно ухвалювати нестандартні рішення для зміцнення оборони та знищення наступаючого противника. За його словами, зараз найбільш інтенсивні бої точаться на східних околицях Гродівки, по рубежу Кам’яного та Красного Ярів, в самій Новогродівці, а також нижче, поблизу східної околиці Михайлівки, перед Селідовим.

Сирський наголосив, що бої мають виключно жорсткий характер, адже противник кидає у бій все, що чим може наступати, намагаючись прорвати оборону українських військ. "Наші бійці проявляють мужність та героїзм у боях з переважаючими силами противника. Надзвичайну стійкість показують воїни 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, від дій якої ворог зазнає великих втрат. Також хочу відмітити військовослужбовців 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша та 151-ї окремої механізованої бригади, які не залишають жодних шансів ворогам повернутися живими та неушкодженими з поля бою", - написав він.

Головком додав, що в надскладних умовах головним завданням є посилення оборону військ ЗСУ на найбільш складних ділянках фронту, забезпечення бригади необхідною кількістю снарядів та іншої зброї. "Власне вирішенню цих питань і була присвячена моя робота. Пишаюсь героїзмом наших воїнів. Робимо все задля нашої перемоги", - додав Олександр Сирський.

"Ми щодня відзначаємо на карті втрату населених пунктів": Аналітик песимістично описав ситуацію на Донеччині

четвер, 29 серпень 2024, 22:55

Аналітик і співзасновник DeepState Роман Погорілий називає ситуацію на Покровському напрямку критичною через значне просування ворога та хаос, який відбувається під час його стримування. Про це він говорив в ефірі телеканалу "Київ 24", передають Патріо...

У цій країні його зобов'язані заарештувати: Путін наступного тижня відвідає Монголію

четвер, 29 серпень 2024, 20:29

Російський диктатор Володимир Путін 3 вересня відвідає з візитом Монголію. Там його можуть заарештувати за ордером Міжнародного кримінального суду. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Кремля. Як зазначили у Кремлі, Путін від...