Усе сталося блискавично швидко: "Мобік" із Псковської області РФ встановив новий "рекорд" в Україні (відео)

Українські захисники взяли в полон 27-річного окупанта, мобілізованого з Псковської області РФ. Він встановив своєрідний "рекорд", оскільки від моменту підготовки "мобіка" на батьківщині до потрапляння в Україну минуло лише півтори години. Про це новоспечений загарбник зізнався в інтерв’ю українському журналісту Дмитру Карпенку. Відео доступне на YouTube-каналі його колеги Володимира Золкіна, повідомляють Патріоти України.

На кадрах постає окупант Роман Олександрович Димиденков (у соцмережах Роман Правдін), 09.05.1995 року народження. Він із міста Великі Луки Псковської області. До мобілізації працював на заводі, має сім’ю.

"Це рекордсмен із бойових дій. Найшвидший старт і найшвидше потрапляння у полон: від моменту підготували, привезли на позицію – півтори години й полон", – зазначив журналіст.

Прикметно, що під час інтерв’ю полонений "мобік" розмістився лежачи на ліжку у виправній установі й не вставав протягом години розмови. У нього видно подряпини на обличчі. Він пояснив, що перед тим, як воїни ЗСУ спитали його "жити хочеш?" й взяли в полон, він отримав поранення – пересуватися може, але лікарі рекомендували йому постільний режим.

"Рекорд. 1 година 30 хв і чмобік у полоні", – прокоментував "подвиг" росіянина журналіст і активіст Роман Бочкала. У мережі також додали, мовляв, цьому російському окупанту можна присвоїти премію "найшустріший "мобік".

"Ми бачимо": Політолог пояснив, чому на ядерні погрози Путіна вже майже ніхто не реагує

неділя, 12 травень 2024, 8:59

Російський диктатор Путін знову погрожує ядерною зброєю, але на Заході вже значно легше реагують на його заяви. Таку думку в етері "24 каналу" висловив політолог, військовий ЗСУ Тарас Березовець. Він заявив, що Росія постійно вдається до різних інформа...

"Дуже мало часу": У Повітряних силах розповіли у чому підступність і небезпека ударів по Харкову

неділя, 12 травень 2024, 8:44

Складно визначити тип озброєння, яким окупанти б'ють по Харкову. Зокрема, це стосується обстрілу 8 травня, коли вибухи в місті пролунали до оголошення тривоги. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі телемарафону. "Харків розташов...