"Усе всіяно трупами росіян": Казанський показав фото з околиць Бахмута

Околиці Бахмута Донецької області перетворилися величезну братську могилу російських окупантів, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє Telegram-канал "ДОХЛА Р*СНЯ", вся земля навколо Бахмута всіяна трупами окупантів. Інколи на кількох квадратних метрах лежать десятки "мінуснутих" росіян. На цьому фото дрон зафіксував 19 вбитих окупантів після невдалого штурму українських позицій.

Журналіст Денис Казанський додав, що втрати росіян на Бахмутському напрямку важко осягнути. "Усе всіяно трупами росіян. Загалом важко навіть уявити, які там втрати. Американська зброя – страшна річ насправді. Щоправда, пропагандисти війни з Україною цю тему старанно обходять стороною.

На інших кадрах видно більше десятка загарбників. Їхні тіла лежать на полі бою. Евакуації немає.

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...

Сі Цзіньпін дав гучну обіцянку Макрону щодо війни в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 22:01

Керівник Китаю взяв на себе зобов'язання утриматися від продажу Росії будь-якої зброї і буде суворо контролювати експорт товарів подвійного призначення. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляють Патріоти України з посиланням на Le ...