Усе виглядає дуже підозріло: У РФ на паркані знайшли мертвого воєнкома

У Партизанську (Приморський край РФ) знайшли мертвим військового комісара Романа Малика. Обставини смерті незрозумілі. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

В адміністрації міста заявили, що Малік "трагічно пішов із життя". Однак Телеграм-канал Amur Mash із посиланням на свої джерела у правоохоронних органах повідомляє, що поліція розглядає версії вбивства та самогубства Маліка. Тіло воєнкома знайшли біля паркану приватного будинку. Приморське видання "Время перемен" уточнює, що труп знайшли "на паркані".

За даними видання "Байкал 24", на тілі воєнкома є ознаки самогубства, проте його знайомі сумніваються у суїцидальних нахилах. Роман Малик брав участь у чеченських кампаніях, а потім обіймав різні посади у військкоматі, у тому числі керівні. Він також "активно займався військово-патріотичним вихованням молоді, дуже любив своїх дітей", пишуть місцеві ЗМІ.

У Великдень окупанти вдарили по центральній частині Харкова

неділя, 5 травень 2024, 14:54

У неділю, 5 травня, армія РФ обстріляла Шевченківський район Харкова. Наразі відомо про щонайменше двох поранених. Про обстріл міста у своєму Telegram повідомив мер міста Ігор Терехов, передають Патріоти України. За його словами, армія РФ вдарила по жи...

Якщо Кремль зважиться на новий фронт: The Wall Street Journal назвала естонське місто, яке може стати ціллю Путіна

неділя, 5 травень 2024, 14:50

Уряди США і Європи дедалі більше схвильовані тим, що російський диктатор Володимир Путін планує кинути виклик членам НАТО, зокрема трьом балтійським країнам, якщо зможе закінчити війну в Україні на вигідних для себе умовах. Про це пише The Wall Street ...