Усе за планом? "Мобіки" з Омська поскаржилися на командування "ДНР" - вимагають гроші на бензин і погрожують кинути на передову (відео)

Мобілізовані з російського Омська відкрито поскаржилися на командування "ДНР". Військові країни-агресора стверджують, що терористи вимагають від них здавати гроші на бензин та погрожують відправити на передову без підготовки, передають Патріоти України

Мобілізовані записали відео, в якому розповіли про те, що насправді відбувається усередині їхніх військ. Ролик опублікований в Telegram. Ця ситуація виникла в 504 полку ЗС РФ. Зазначається, що після мобілізації вони тривалий час навчалися на артилеристів та на початку січня військових відправили до зони СВО.Там їхній підрозділ розформували. Весь особовий склад полку розвезли по різних місцях. 107 осіб, які записали цей відеозвернення, втратили зв'язок із командуванням. Чоловіки перебувають у підпорядкуванні військових "ДНР".

"Єдиний офіцер, який залишився з нами, підполковник каже: "Я не ваш командир. Я начальник артилерії, а артилерії більше не існує, тому що ми тепер належимо армії "ДНР", – кажуть мобілізовані.

За їхніми словами, нове командування почало возити військових на полігони та перевчати на піхоту. Проте вже після кількох виїздів керівництво армії почало вимагати гроші на бензин, погрожуючи в іншому випадку відправити їх у бій без підготовки.

Росіяни скаржаться, що зараз вони не знають, хто їхній командир і до якої частини вони приписані. "Жодних офіційних документів про це нам не надали", – заявили військові.Також вони звернулися до президента РФ Володимира Путіна та губернатора Омської області з проханням повернути їх до складу російської армії.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...