Усе за планом? "Путін - геніальний стратег: хотів зруйнувати НАТО, а розвалилося ОДКБ", - Фурса

"Росія тепер не може бути навіть регіональним лідером. Вона була тією силою, заради якої в це ОДКБ вступали інші країни, сподіваючись отримати гарантії безпеки. Отримали. ОДКБ як НАТО навпаки", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:

"Влада Казахстану: допоможіть, у нас тут Майдан намічається, люди протестують, треба прилетіти та їх розстріляти.

ОДКБ: з радістю, одразу вилітаємо

Влада Вірменії: допоможіть, у нас тут війна, на нас напали

ОДКБ: ми стурбовані. Це ж війна. Це треба закінчити воювати. Треба переговори. Ну, ви тримаєтеся там. Ми згодом приїдемо.

Росія не може бути тепер навіть регіональним лідером. Росія створила під себе ОДКБРосія була тією силою, заради якої в це ОДКБ вступали країни. Сподіваючись отримати гарантії безпеки.

Отримали. ОДКБ як НАТО навпаки. Путін хотів зруйнувати НАТО. НАТО стало сильнішим. А розвалилося ОДКБ. Геніальний стратег.

Колективна безпека з Росією вона така. Коли ви з Росією, ви можете бути впевнені лише у відсутності вашої безпеки.

А Росія забезпечити безпеку своїм союзникам не може. Зеки Пригожина не впораються з армією Ердогана. Росія і свою безпеку тепер може забезпечити лише криками "У нас є ядерна зброя. Ми психи. Ми зараз весь світ у потерть".

Як там Митний союз, поживає, до речі? Економічна міць. Магніт для інтеграції. Адже колись Україна стояла на порозі цього самого тайожного союзу. А нас туди відчайдушно тягнули Азірів та Янукович. А тепер від усього союзу залишився лише Лукашенко, який рубає дрова".

Мстився державі за "образу": СБУ затримала одесита, підозрюваного в коригуванні ударів по будівлях Служби безпеки і прокуратури

середа, 24 квітень 2024, 13:44

Служба безпеки України затримала жителя Одеси, підозрюваного в підготовці серії ракетно-дронових ударів по місту. Про це 24 квітня в Telegram повідомила пресслужба СБУ, передають Патріоти України. . "Серед координат, які він передавав рашистам, було ...

Суд конфіскував п'ять літаків і не тільки у колаборанта Балицького

середа, 24 квітень 2024, 13:33

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) стягнув у дохід держави активи зрадника і голови окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів. Про це суд повідомив у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. "Колегія суддів Вищ...