Усе за планом? У Росії визнали, що Запоріжжя їм не "по зубах", - британська розвідка

Оголосити Мелітополь "столицею" окупованої частини Запорізької області, окупанти дали зрозуміти, що більші цілі їм не під силу, йдеться в звіті британської розвідки, передають Патріоти України.

Повідомляється, що 3 березня запорізький гауляйтер Євген Балицький видав "указ", що оголошує окупований Мелітополь столицею області.

Потім Балицький заявив, що це тимчасовий захід доти, доки Запоріжжя не перейде "під контроль Росії". Росії за весь час війни так і не вдалося окупувати обласний центр з населенням 70 тисяч чоловік приблизно за 35 км від нинішньої лінії фронту.

"Заява про альтернативну столицю, найімовірніше, є мовчазним визнанням всередині російської системи того, що її сили навряд чи зможуть захопити раніше заплановані основні цілі в найближчому майбутньому", - стверджує британська розвідка.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...