Усе за планом? У силовому боці РФ розгорнулося жорстке протистояння, - британська розвідка

Нова хвиля критики на адресу керівництва армії РФ свідчить, що у силовому блоці країни-агресора знову розгорнулося жорстке протистояння між різними групами впливу. Про це повідомляє міноборони Британії у twitter, аналізуючи заяви російського воєнного злочинця Ігоря Гіркіна, передають Патріоти України.

Він заявляв, що два місяці воював на передовій у складі батальйону терористичного угрупування "ДНР". У зв'язки з цим Гіркін стверджує про "кризу стратегічного планування" у війні РФ проти Україну, яку він виявив під час бойових дій.

Чоловік також висміяв нинішній акцент армії РФ на будівництві великих позиційних оборонних споруд та поставив під сумнів їхню користь у сучасній війні.

"Коментарі Гіркіна підкреслюють бурхливі дебати щодо ведення війни, які тривають серед російських силовиків. Чутки, які поширювалися в соціальних мережах протягом останніх 48 годин про те, що начальника генштабу РФ генерала Валерія Герасимова могли звільнити, неможливо перевірити. Однак міжфракційна напруженість, ймовірно, поширюється на верхівку військової ієрархії Росії", - підсумували в британській розвідці.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...