Усе за планом? В окупованому Куп'янську не вистачає рефрижераторів для трупів російських солдатів

Глава Харківський ОВВА Олег Синєгубов підтвердив, що в захопленому Куп'янську морг переповнений трупами російських солдатів. В ефірі телемарафону він зазначив, що Куп'янськ розташований на Ізюмському напрямку і тут окупанти постійно зазнають втрат, передають Патріоти України.

"Оскільки через Куп'янськ вони направляють свою техніку, у них логістика йде на Ізюмський напрямок і далі на територію Донецької області, і там дійсно ведуться активні бойові дії, наші Збройні сили постійно завдають на цьому напрямку ворогові великі втрати", - сказав чиновник.

За словами Синєгубова, росіяни не зважають на втрати в живій силі. У місті вже не вистачає рефрижераторів для зберігання їх трупів.

"Ворог фактично не рахує свою живу силу, рахує тільки броньовану техніку. Ми це спостерігаємо по військовій тактиці дій. Ну, а те, що не вистачає дійсно моргів, не вистачає рефрижераторів - це їхні проблеми", - резюмував глава ОВВА.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...