Усе забули? У мережі сплило показове відео із сепаратистом Струком, який іде в мери

У мережі нагадали про відео, датоване травнем 2014 року, зі скандальним ексрегіоналом Володимиром Струком. Тоді він підтримував терористів "ЛНР", а нині вирішив балотуватися у мери прифронтового міста Кремінна на Луганщині, передають Патріоти України.

Показові кадри оприлюднив користувач Highland Freeman у Twitter, наголосивши, що їх було знято у місті, яке досі залишається окупованим російськими загарбниками (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Кандидат у мери міста Кремінна, прифронтового населеного пункту на Луганщині – Володимир Струк. Колишній нардеп-регіонал, який у 2014 році під російськими прапорами організовував "самооборону з воїнів-інтернаціоналістів" у Лутугиному (зараз це окупована територія)", – зауважив автор допису.

Зокрема, у пропагандистському ролику Струк із "георгієвською стрічкою", яку носять російські бойовики "Л/ДНР", виголосив антиукраїнську промову перед нібито ветеранами Другої світової війни.

"Якщо це буде необхідно, ми захистимо своє місто, свою Луганщину. Не дай Господи: щойно нога ступить на землю нашого Донбасу – їх негайно буде знищено!" – казав сепаратист про Збройні сили України, які звільняли захоплені міста сходу.


У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...