Усе зіпсував Зеленський: Лукашенко розповів, чому не їздить на роботу на велосипеді

За словами білоруського лідера, йому подобається електротранспорт, і він навіть хотів би їздити на роботу на велосипеді або електромотоциклі.
Олександр Лукашенко. Фото: РІА "Новости".

Президент Білорусі Олександр Лукашенко не може собі дозволити їздити на роботу на велосипеді або електромотоциклі через Володимира Зеленського. Про це білоруський президент заявив під час спілкування зі школярами, повідомляють Патріоти України.

За словами білоруського лідера, йому подобається електротранспорт, і він навіть хотів би їздити на роботу на велосипеді або електромотоциклі, однак не може цього зробити через президента України Володимира Зеленського.

“Але все зіпсував Зеленський. Президент України Володя Зеленський, коли його обрали, сказав: я буду на велосипеді їздити, і я відмовився від цієї ідеї, тому що відразу паралель проведуть, скажуть: Лукашенко почув від Володі Зеленського, що він на велосипеді їздить, і він поїхав. Тому я відмовився від цього”, – зазначив Лукашенко.

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...

"Камыш горит" - нарешті долетіло": У Маріупольському районі завдано удару по скупченню офіцерів РФ

середа, 24 квітень 2024, 17:30

У Маріупольському районі прилетіло по скупченю російських офіцерів, є двох- та трьохсоті. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України. За його слова, влучання сталося у ніч проти 24 квітня у с. Бабах-Тарама. ...