Усі були в масках: Кілька чоловіків атакували військову частину у Брянській області

Російським окупантам потрібно активно воювати не лише в Україні. Бойові дії інколи доходять просто до їхніх військових частин, передають Патріоти України.

Підпал військкоматів через страх мобілізації та небажання гинути в Україні – не єдина небезпека для окупантів, яка панує у Росії. Ворогу незабаром доведеться відбивати свої військові частини.

Напад на військову частину біля Брянська

Як повідомляють росіяни, троє озброєних чоловіків здійснили напад на військову частину 12721. Вона розташована у Клинцях, в Брянській області. Приблизний час нападу невідомих – приблизно 4:15. Місцеві мешканці повідомили про те, що уночі чули автоматні черги.

Нападників вже розшукують, окупанти повідомляють, що двоє з них були одягнені у темно-червоний одяг, один з нападників був у чорному. Вони були в масках та озброєні, після нападу їм вдалося втекти у невідомому напрямку. Один з них в ході перестрілки отримав поранення.

У частині 12721 дислокуються російські контрактники. Вона розташована біля українського кордону, з неї є вихід на Чернігівський напрямок.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....