"Усі думають, що Пригожин живий": Дружина окупанта розповіла про настрої в Росії. Перехоплення

Дружина російського окупанта поскаржилася на бомбардування Бєлгорода та розповіла про чутки, які поширюються в Росії. Мовляв, 25-го числа найманці приватної військової компанії "Вагнер" обіцяють якийсь "подарунок", передають Патріоти України.

Дехто вважає, що це пов'язано з ексватажком ПВК Євгеном Пригожиним – нібито той може бути живим. Відповідне перехоплення телефонної розмови російського військовослужбовця з дружиною оприлюднило в YouTube Головне управління розвідки МО України.

"Знаєш, у нас що коїться у Бєлгороді?.. Бомблять, там скільки людей загинуло, потім почали Київ бомбити. Зараз ще кажуть "вагнерівці", що 25-го якийсь новорічний подарунок на нас чекає. Усі думають, що Пригожин живий", – сказала своєму чоловікові-окупантові росіянка.

Вона запитала, коли "це все", тобто війна проти України, закінчиться. "Років через 10", – поділився своєю думкою найманець Путіна.

Він також розповів про випадок, який стався на Новий рік. На позиціях, де перебуває росіянин, багато бліндажів, у кожному мешкають від двох до чотирьох осіб. Кожному бліндажу перед святом виділили порцію листів, які надійшли з Росії. Окупант пояснив дружині, що українці називають загарбників "м*ск*лі". "Для них це образа щодо нас", – зазначив він.

"І прикинь, ось, листи прийшли на Новий рік від дітей. Я навіть відео зняв, як 31 грудня сиділи читали... Нам дали листи. І кожному бліндажу дали листи. І вчора мені дають лист, який в інший бліндаж дістався. І там – малюнок, і на малюнку написано: "Наші герої, вітаємо вас із Новим роком! Бажаємо, щоб ви перемогли цих довбо**бів м*ск*лів і вигнали їх із нашої землі! Варя, 7 років"... Це ж із Росії прийшло, прикинь?" – здивувався військовослужбовець країни-агресора.

"Ми обидва хочемо справедливої угоди щодо завершення війни": Трамп зробив заяву після зустрічі із Зеленським

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:16

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп після зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським відповів, чи змінив він погляд на те, як має завершитись війна Росії проти України. Відео розмови оприлюднив Fox News, пере...

"Воював на боці України": У Москві судять 72-річного американця, який прожив кілька років у Харкові з місцевою жінкою

п’ятниця, 27 вересень 2024, 20:04

В Москві розпочався суд над 72-річним громадянином США, якого звинувачують в тому, що він нібито воював на боці України як найманець. Про це у п’ятницю, 27 вересня, повідомило російське пропагандистське агенство РИА Новости, передають Патріоти України....