"Усі ходять під Богом і ракетами": Медведєв пригрозив ракетним ударом по суду в Гаазі через ордер на арешт Путіна

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв обізвав Міжнародний кримінальний суд у Гаазі (Нідерланди) "гів*яним і нікому не потрібним", тому що він видав ордер на арешт кремлівського диктатора Володимира Путіна. Політик обурився, що МКС вирішив судити президента ядерної держави, і пригрозив, що РФ може вдарити ракетами по будівлі установи, передають Патріоти України.

"Цілком можна собі уявити точкове застосування гіперзвукового "Онікса" з Північного моря з російського корабля по гаазькій будівлі суду. Його не збити, на жаль", – написав колишній глава країни-агресорки на своєму каналі в Telegram 20 березня.

На його думку, рішення МКС щодо Путіна – це "остаточне обвалення системи міжнародного права".

Медведєв стверджує, що суд у Гаазі не є ефективним, і притягнув до відповідальності лише "три десятки нікому не відомих осіб".

"Президент Судану плював на ці звинувачення і, незважаючи на військовий переворот у себе, не доступний для правосуддя. Інші взагалі не варті згадки", – написав представник Кремля.

Він обізвав США "Піндостаном" і заявив, що нібито саме звідти "надійшли максимально жорсткі вихідні дані" щодо розслідування воєнного злочину про депортацію українських дітей окупантами до Росії. У своєму істеричному пості Медведєв кілька разів згадав, що РФ має ядерну зброю.

Водночас він стверджує, що МКС – "нікому не потрібний" інститут, діяльність якого нічого не означає, але саме рішення гаазького суду росіянин назвав "крахом" і "похмурим заходом" основ міжнародного права та всієї системи міжнародних відносин.

Замголови радбезу Росії не збентежило, що Нідерланди входять до НАТО. Він упевнений у безкарності своєї країни.

"І ще. Судді МКС роздухарилися даремно. Дивіться, мовляв, ми хоробрі, не об**ралися підняти руку на найбільшу ядерну державу. На жаль, панове, всі ходять під Богом і ракетами... І суд – лише убога міжнародна організація, а не населення країни НАТО. Тому й війну не почнуть, побояться, і шкодувати ніхто не буде. Отже, громадяни судді, уважно дивіться у небо… " – відкрито пригрозив колишній президент країни-агресорки.

Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...

Все не так погано як декому здається: Голова Комітету збройних сил Сенату США спрогнозували термін контрнаступу ЗСУ

вівторок, 19 березень 2024, 8:14

США наразі вважають, що впродовж найближчих місяців і до кінця 2024 року українські військові відтіснятимуть росіян, а наступного року перейдуть у наступ і встановлять вогневий контроль над Кримом. Але для цього потрібна допомога США. Додаткове фінансу...